Közélet

Tápéi Folklór Est a huszonötös szám jegyében

Tápéi Folklór Est a huszonötös szám jegyében

2013. november 13., szerda
Tápéi Folklór Est a huszonötös szám jegyében
tapei_folklor_est

Huszonöt éve alakult meg a Tápai Házasok Klubja, valamint a település hagyományőrző együttesének alapítójától, Török Józseftől is negyed évszázada vettek végső búcsút - emlékét idézi fel a Tápéi Folklór Est szombat délután.

Két esemény évfordulójáról is megemlékeznek a Tápéi Folklór Esten november 16-án: szombat délután öt órától a Heller Ödön Művelődési Házban tartott estét

Török József

halálának, valamint a Tápai Házasok Klubjának 25. évfordulója köré szervezték. "Nagyon sokat köszönhet Tápé Török Józsefnek, hiszen a Gyöngyösbokréta hagyományőrző csoport megalapítójaként nemcsak ápolta, de meg is teremtette a tradíciókat" - magyarázta

Molnár János

, a helyi hagyományőrző egyesület vezetője. Fennállásának huszonötödik évfordulóját ünnepli idén a Tápai Házasok Klubja is, melynek célja a család szerepének, fontosságának hangsúlyozása volt. A klub sikerét is tükrözi, hogy immár 64 fővel működik - emelte ki Molnár János. A másfél órás, zenés rendezvényen vidám műsorral készül a Bálint Sándor Tagiskola Néptánc Gyermek csoportja, a Nosztalgia Táncegyüttes két fergeteges tánccal lepi meg a kilátogatókat, akik a házasok klubjának előadását is megtekinthetik.

Nagy Imre Erik

zeneszerző külön erre az alkalomra írt dalát

Vajda Júlia

Liszt-díjas operaénekes énekli majd el. A belépés díjtalan, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.