Közélet

Szegeden tarol a pacal

Szegeden tarol a pacal

2013. november 14., csütörtök
Szegeden tarol a pacal
pacalporkolt

Hódmezővásárhelyen a marhapörkölt a kelendőbb, Szegeden azonban a pacal iránt van a legnagyobb érdeklődés - tudtuk meg a pörköltbolt tulajdonosától. A nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan kocsonyával is bővül a kínálat.

Hatadagnyi pacalpörkölttel távozott a rókusi Tesco mellett üzemelő

pörköltbolttól

Vadász Tibor

. "A panel ötödik emeletén nem sok lehetőségünk van bográcsozásra, pedig az egész család nagyon szereti a paprikás ízeket. Eddig étteremből hozattunk (főleg ha édesapám meglátogatott minket), azonban mióta hozzánk is ilyen közel megnyílt, átszoktunk az itteni kínálatra" - árulta el a vásárló. Főképp a pacalnak örült, mint mondta, kevés helyen készítik ezt az ételt igazán jól, a bolt termékével azonban nagyon meg volt elégedve. "Hódmezővásárhelyen inkább a marhapörköltet keresik többen, azonban itt Szegeden egyértelműen a pacal a legkelendőbb" - erősítette meg a helyszínen tapasztaltakat

Mucsi Tamás

ügyvezető. Lassan egy hónapja várja a Rókuson is vásárlóit a bolt, amely a nagy érdeklődésen felbuzdulva állandóan bővíti kínálatát. A vadászszezon kezdetével bevezetett szarvaspörkölt néha hiánycikknek is számít, hamarosan pedig a sertéskocsonya is megjelenik a választékban. "Több megkeresés is arra sarkallt minket, hogy a sertéskocsonyát is felvegyük termékeink közé: az időjárás függvényében körülbelül két hét múlva vásárlóink is megízlelhetik a házias recepttel elkészített ételt" - árulta el az ügyvezető. A pörköltbolt árairól és aktuális akcióiról

honlapján

és

Facebook-oldalán

tájékozódhatnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.