Közélet

Rács mögött egy elemlámpáért

Rács mögött egy elemlámpáért

2013. november 29., péntek
Rács mögött egy elemlámpáért

Az elkövetéstől számított két napon belül elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság rablási csoportja azt a 20 éves fiatalembert, aki egy 73 éves férfit rabolt ki otthonában 2013. november 26-án.

A gyanúsított az éj leple alatt bement az idős ember otthonába. Felébresztette a sértettet, majd megfenyegette, hogy megöli, amennyiben nem kap pénzt. A bácsi azt mondta a támadójának, hogy a bankban tartja a pénzét, ezért a fiatal kivette a sértett kezéből az elemlámpát és azzal menekült el - olvasható a police.hu-n. A szegedi nyomozók a bejelentéstől számított két napon belül azonosították

K. Jánost

, akit 2013. november 27-én lakásáról előállítottak. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes sértett sérelmére elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a 20 éves gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.