Közélet

Páros jegyet nyert olvasónk az Advent Expresszre!

Páros jegyet nyert olvasónk az Advent Expresszre!

2013. november 5., kedd
Páros jegyet nyert olvasónk az Advent Expresszre!
advent_becs3

Több mint ezer helyes válasz érkezett az egy hete meghirdetett nyereményjátékunkra: sorsolásunk nyertese, Dombi Edina páros jegyet nyert a Bécsbe induló Advent Expressz fedélzetére!

Hétfő délután szerkesztőségünkben vehette át jegyét a múlt héten meghirdetett

nyereményjátékunk

győztese,

Dombi Edina

. A szegedi lány nagyon örült az útnak, bár nem először láthatja már a karácsonyi díszbe öltözött császárvárost, néhány éve már kilátogatott Bécsbe. Mint mondta, portálunk

Facebook-oldalán

lelt rá a hirdetésre, majd úgy gondolta, ő is szerencsét próbál. Az útra egy nagyobb társasággal szeretne menni, rokonai, ismerősei is elkísérik majd Ausztriába induló luxusvonaton. Gratulálunk a nyereményhez, kellemes utat és jó szórakozást kívánunk! Levelesládánkat szinte elárasztották az üzenetek az elmúlt héten, több mint ezer helyes megfejtés érkezett. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel portálunk napokon belül újabb jegyekért hirdet játékot az Advent Expresszre, kövesse a SZEGEDma.hu portálját és lájkolja Facebook-oldalát a fejleményekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.