Sport

Labdarúgás: három kiállítás, egy kihagyott büntető és egy pont a Szeged 2011-nek + FOTÓK

Labdarúgás: három kiállítás, egy kihagyott büntető és egy pont a Szeged 2011-nek + FOTÓK

2013. november 9., szombat
Labdarúgás: három kiállítás, egy kihagyott büntető és egy pont a Szeged 2011-nek + FOTÓK
szeged2011_esmtk07_gs

Parázs hangulatú, fordulatos meccsen nem sikerült behúznia a három pontot a Szeged-Grosicsnak, pedig nagyon közel állt hozzá, még egy büntető is kimaradt.

A rajt felemásra sikerült, mondhatnánk, hogy beragadt kicsit a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Igaz, hogy komoly gólveszély nem adódott

Molnár

kapuja előtt, de az ESMTK több akciót is végig vitt, dolgoztak rendesen a kék-fekete védők. Majd jött a vezető találat, amire gyorsan válaszoltak is Germánék, és mintha a hálózörgések megrázták volna Kériéket, elkezdték játszani a játékukat, szebbnél szebb akciókat vezettek. Az irammal sem volt gond, a fölény is megvolt, csak az a fránya harmadik találat kellett volna, ami végkép megrengeti ellenfelüket. Ez viszont nem érkezett meg, pedig lett volna lehetőség újabb találatot szerezni, és nemcsak a kihagyott büntetőre gondolunk. Ma azonban a befejező emberek ennyit tudtak kiadni magukból, és az egyenlítő találatnál érezhető volt némi rövidzárlat a védelemben. Azt azért még mindenképp meg kell jegyezni, hogy a döntetlenért alaposan megveregethetik a budapestiek

Bonica

kapus vállát, nagy napot fogott ki ma a hálóőr.

Gyula, Grosics-akadémia, 100 néző
2013. 11. 09., 13:30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
ESMTK
A meccs véget ért.
játékvezető: Nazsa Tamás • asszisztens: Berecz Attila, Varga Balázs
2
-
2

Labdarúgó NB III Közép csoport 13. forduló:

Szeged 2011-Grosics Akadémia - ESMTK 2-2 (1-1)

Gyula, Grosics-akadémia, 100 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Berecz Attila, Varga Balázs)

Szeged-Grosics:

Molnár F. T. - Kéri, Szabó Cs., Kapic B., Zabari, Gadó, Dombai, Ács (Markovic 79'), Kovács (Geiger 86'), Csányi (Kis 64'), Germán.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

ESMTK:

Bonica - Soós, Pintér, Nemes, Kőbányai (Zimon 80'), Áder, Havlik, Bányai, Rápó (Kazi 89'), Lőrinczy, Fekete.

Vezetőedző:

Turi Zoltán.

Gól:

Kovács B. (20') Germán (48'), illetve Fekete (18', 80')

Sárga lap:

Kis (72'), illetve Áder (65'), Fekete (76'), Zimon (83'), Havlik (88') Nemes (91')

Kiállítás:

Kéri (53'), Dombai (78'), illetve Lőrinczy (53'). Nyilas Elek:

"Indulatok keringenek bennem, próbálok higgadt fejjel értékelni... Egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezeink közül. A játékosok fejében mentális fáradságot érzek, ez meg mutatkozott a koncentráltság fokán néhány futballistámnál. Önmagunkat vertük meg, mert ez az iksz számomra felér egy vereséggel. Próbálok majd rendet tenni a fejekben, mert ezen a meccsen is látszott, hogy a pályán a feladatok nagyját megcsináljuk, csak nem tudjuk az feltenni a pontot az i-re."

Online közvetítésünk:

VÉGE
93'
Vége a meccsnek.
91'
Nemes Norbert is besárgult a legvégén.
91'
Kis szabadrúgását tolja ki Bonica.
90'
Három perc a ráadás.
89'
Rápó helyére Kazi jött fel.
88'
Havlik Csabának mutatja fel a sárga kártyát a játékvezető.
86'
Geiger jön Kovács helyére.
85'
Támad a Szeged 2011, több felívelt és felpasszolt labda érkezik, az utolsó pillanatban mindig felszabadítanak a fehérek.
83'
Zimon kapott lapot egy csúnya belépésért.
80'
GÓÓÓL 2-2! Sajnos egyenlítettek a látogatók. A csereként beállt Zimon cselezett bal oldalon, visszapattant hozzá a labda, középre lőtt, bent érkezett Fekete és közelről, 3 méterről a hálóba passzolt. 2-2
79'
A Szegednél Ácsot váltja Markovic, a vendégeknél Zimon jön Kőbányai helyére.
78'
Dombai elkésett becsúszása miatt kapja meg második lapját, így mehet az öltözőbe.
76'
Fekete tart rá B. Kapic lábára, őt is figyelmeztetik.
75'
Dombai is besárgult.
74'
Bányai életerős, 26 méteres bombáját veszi biztosan mellre Molnár.
72'
Kis Róbertet állítják meg szabálytalanul, a középpályás kap sárgát műesésért, erősen véleményes ítélet.
70'
Gadó érkezett középen egy jobbról belőtt labdára, amit 7 méterről fölé bombázott. Záporoznak a helyzetek.
68'
Egy levágódó labdát vesz le Germán középen, lövőhelyzetbe cselezi magát, 15 méterről jobbra lőtt labdáját bravúros vetődéssel üti ki Bonica.
66'
Germán gyengén rúgja a bőrt, a balra helyezett labdát vetődve védi Bonica, ki sem pattan róla.
65'
Áder kapott lapot a lerántásért.
65'
Gadó lép be a 16-oson belülre, lerántják.
64'
Csányi helyére jöhet fel Kis.
61'
A mások oldalon hasonló szögben került lövőhelyzetbe Kovács, a jobb oldal felé leadott lövését gyors vetődéssel fogta Bonica.
60'
Fekete kavart középen, majd kitette a jobbról üresen érkező Bányainak, aki kapura tört, majd szögből, 6 méterről a felső lécre bombázott.
57'
Lendületes a játék, két ember kiesésével a terület is megnőtt. Legutóbb Ács tört be balról, az utolsó pillanatban szerelték.
53'
...majd Lőrinczy is piros lapot kapott. Fekete, aki a tüzet megcsinálta, semmit...
53'
Előbb Kéri...
51'
Balhé a pályán. Először B. Kapic marad lent egy párharc után, fölé hajolt Fekete, és szövegelni kezdett a fekvő védőnek. Érkezett Kéri és az ESMTK-ból Lőrinczy is, a szegedi játékos arrébb lökte a fehér mezest, majd összeakaszkodtak, és a földre kerültek.
48'
GÓÓÓL 2-1! Vezetünk! Bal oldali szögletből Dombai fejelt tisztán kapu felé 7 méterről, a hosszú oldalon Germán stukkolt bele a labdába, így kötött ki a bőr a jobb kapufa mellett a hálóban. 2-1
46'
Elkezdődött a második félidő.
SZÜNET
45'
Kitört a szünet.
44'
Szép akció a végére: Germán cselezte ki középen a védelmet, jobbra lepasszolta Kovácsnak ziccerbe, a támadó 14 méterről fölé lőtt, de közben lendült a partjelző zászlaja is.
42'
Áder a bal oldalról hozta középre, s lőtt kapura 28 méterről - egy méterrel fölé.
40'
Szerencsére Kérinél semmi komoly, folytatja a játékot, a hazaiak tartják az iramot, próbálják a szélekre tenni a labdákat. A vendégek egy erőtlen kontrát vezettek csak az utóbbi percekben.
38'
Egy nagyon szép szóló után rúgnak oda Kérinek, az ESMTK kontrát indít, eltelik egy perc mire a szegediek ki tudják rúgni a labdát...
34'
Verhető a jobb oldal! Újabb akció, ezúttal Kéri és Dombai összjátékából, középen ismét Kovács érkezik, ezúttal a rövid saroknál tud a labdába spiccelni, de mellé.
32'
Ács Levente húzta meg a jobb oldalt, a védőjét lefutotta, beadott, Kovács Balázs pedig fejelt középen - alig fölé.
29'
Csányi távoli szabadrúgását tolta ki a léc alól Bonica, kissé rosszul helyezkedett a kapus.
25'
A gólok a Szegedet pörgették fel, percek óta egykapuznak.
20'
GÓÓÓL 1-1! Nem késett sokáig az egyenlítő találat! Molnár hatalmas kirúgására startol Kovács Balázs, védőjét megelőzi középen, majd a 16-os vonaláról a kifutó kapus fölött a hálóba emel. 1-1
19'
Tűzijáték a vendégkapu előtt, a gólvonalon rúg luftot Dombai, Csányi pedig 8 méterről a felső lécre lő.
18'
GÓÓÓL 0-1! Előnyben az ESMTK! A szegedi védelem kihagyott a bal oldalon, érkezett is középre a lapos, erős beadás, amire Fekete robbant be, és egy védőt és a kivetődő Molnárt megelőzve a hálóba passzolt. 0-1
16'
Sokadjára sikerült feltörniük a hazaiaknak az ESMTK jobb szárnyát, legutóbb Dombai adhatott be, de lecsúszott a labdája, később egy legurításra sikerült összezárnia a fehér mezeseknek.
14'
A játék irányítását átvette a hazai gárda, de a vendégek bátran, villámgyorsan indítanak kontrákat, figyelni kell a védelemnek.
9'
Mélységből, középről felívelt labdára startolt a bal oldalon Csányi, és védőjét megelőzve fejelt kapura 14 méterről, Bonica biztosan véd.
6'
A Szeged 2011 első akcióját jobb oldalon vezette fel Germán, de beadása laposra sikerült, az első védő kivágta a labdát.
3'
Két támadással kezdett az ESMTK, a második lett veszélyesebb, egy eladott labdát követően tudott lőni 22 méterről, jobbról Fekete, de egy méterrel mellé.
1'
A vendégek kezdték a játékot.
13.30: Vonulnak ki a csapatok, pár perc csúszással kezdünk. A hazaiak kék-fekete összeállításban, a vendégek tiszta fehérben játszanak majd. 13.25: A csapatok bevonulnak az öltözőbe, befejeződött a bemelegítés. 13.20: Üdvözöljük olvasóinkat Gyuláról a Szeged 2011-Grosics Akadémia - ESMTK összecsapásról. Lassan közeledünk njovember idusa felé, de a jó idő szerencsére még nem költözött délebbre, 19-20 fok van, a tudósító egy szál pólóban, napon még melegebb lehet. Reméljük, a pályán a vendégeknek lesz melegük a meccs végére. Kezdés: 13.30! Beharangozónk itt olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.