Sport

Labdarúgás: bravúrgyőzelem Rákosmentén mesterhármassal

Labdarúgás: bravúrgyőzelem Rákosmentén mesterhármassal

2013. november 16., szombat
Labdarúgás: bravúrgyőzelem Rákosmentén mesterhármassal
szeged2011_esmtk25_gs

Szép találatokkal, biztos védekezéssel és végre Fortuna támogatását is élvezve, egy izgalmas, sok helyzetet hozó meccsen aratott bravúrgyőzelmet a Szeged 2011.

Budapest, RKSK Sporttelep, 200 néző
2013. 11. 16., 13:00
Rákosmente KSK
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Kezdés: 13 óra!
játékvezető: Ducsai József • asszisztens: Szert Balázs, Vad Anita
0
-
3

Labdarúgó NB III Közép csoport 14. forduló:

Rákosmente KSK - Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-3 (0-0)

Budapest, RKSK Sporttelep. Vezette: Ducsai József (Szert Balázs, Vad Anita)

Rákosmente:

Komora - Szabó P., Mohácsik, Kocsis, Gál, Csiszár, Garics, Kerekes, Zelenyánszki, Dara, Pölöskei (Mohácsi 52'). Vezetőedző: Halgas Tibor.

Szeged-Grosics:

Molnár – Kalapács, B. Kapic, Szabó Cs. (Kovács 25'), Zabari, Gadó, Markovic, Kis, Csányi (Pászka 83'), Ács (Geiger 78'), Germán. Vezetőedző: Takács László.

Gól:

Germán (51', 54', 80').

Sárga lap:

Gál (33'), Csiszár (87'). Nyilas Elek:

Végre egy olyan mérkőzés, amely minden tekintetben jó volt. A pozícióhoz elfoglalt helyekhez méltó volt a mérkőzés, nagy iramot, szép és izgalmas játékot, nagyszerű gólokat láthattunk, ahol mindkét csapat jól játszott. A győzelem mellett én ma sokkal jobban örültem annak, hogy újra olyan elszánt és akarattal, alázattal pályára lépő Szeged 2011-Grosics Akadémiát láttam, amiből már kaptunk nem egyszer ízelítőt. Számomra fontosabb a három pontnál, hogy ez a gárda igazi csapatként működött, küzdött és harcolt önmagáért és a klubért. Ebből kerekedhetett ki az, hogy szemet gyönyörködtető gólokkal, szép akciókkal és eredményesen futballoztunk.

Online közvetítésünk:

VÉGE

92'
Vége. Győzött a Szeged-Grosics.
90'
Két perc a ráadás.
89'
Pászka beadásszerű lövése alig szállt el a kapufa fölött.
88'
Dara került helyzetbe, de B. Kapic az utolsó pillanatban belelépett a támadó 10 méteres lövésébe.
87'
Csiszárt figyelmeztetik.
83'
Pászka érkezik Csányi helyére.
80'
A Germán-show folytatódott. Geiger a jobb oldalon tisztára cselezte magát, középre passzolt, amit Germán egy átvétel, és egy csel után ballal a bal kapufára passzolt, onnan a jobb sarokba pattant a labda. 0-3
78'
Geiger Ács helyén.
77'
Rákosmenti szöglet után a hazaiak centere, Kovács Dávid fejelt a felső kapufára 5 méterről.
75'
Az elpuskázott ziccerből ellentámadás indult, melynek végén Dara lövése után a labda a bal kapufa mellett, az oldalhálóba vágódott - nagy helyzet volt.
74'
Kis parádés szóló végén egyedül lépett ki, rávezette a kapusra, ám átlátszó volt, hogy mire készül, Komora leleste emelését.
73'
Visszább állt a Szeged-Grosics, ám ennek ellenére sokat birtokolja a labdát, a támadásokat azonban a hazaiak szervezik, akik pontrúgásokkal és felívelésekkel operálnak az utóbbi percekben. Helyzet nem volt.
68'
Ács lépett ki a labdával a jobbösszekötő helyéről, 10 méteres lövését Komora védte, a kipattanóhoz már nem fért oda a támadó.
65'
Ács levente gyors bedobása után Kalapács futott el a jobb szélen, 18 méteres lövése után a jobb kapufa mellett suhant el a labda.
62'
Dara 25 méteres szabadrúgása után a jobb kapufáról vágódott a labda a mezőnybe - most szerencséje volt a vendégeknek.
60'
A két gól a hazaiakat tüzelte fel, nagy erővel törnek az egyenlítésre, nyomás alatt a Szeged-Grosics, legutóbb egy hosszú indítás szállt el mindenki felett.
54'
Kis becselezte magát a 16-oson belülre, majd centerezett, az érkező Germán perdítését védte Komora, de a kipattanó labdát már 2 méterről a hálóba pofozta a támadó. 0-2
52'
Mohácsi jön fel Pölöskei helyére.
51'
Csányi szögletére Gemrán a hosszú oldalon érkezett, 5 méterről fejelt, Komora a gólvonalon belülről ütötte ki a labdát, a partjelző is mutatta, hogy bent volt. 0-1
50'
Kalapács előrevágott labdáját kellett lehúznia Komorának.
49'
Ott folytatódik a félidő, ahol az előző véget ért: a hazaik átlövéssel próbálkoznak, a Szeged tolná a szélekre a játékot. Legutóbb Pölöskeinek volt egy gyenge próbálkozása 25 méterről.
46'
Csere egyik oldalon sem volt a szünetben, újra úton a labda.

SZÜNET

45'
Kitört a szünet.
43'
Szabó Péter előzte meg, majd ki is cselezte Zabarit, lőtt 10 méterről, Molnár bravúrral hárított.
40'
Dara beadását Kovács Dávid kevéssel pörgette a jobb kapufa mellé.
36'
Csiszár bal oldali beadását követően Markovic tisztázott az öt és felesen belül becsúszva.
35'
Dara tette a labdát kapura, a bal felsőbe tartó, ám nem túl erős próbálkozást biztosan hárítja Molnár.
34'
Kis 22 méterről tekerhetett kapu elé, a veszélyesen bevágódó bőrt sikerült kifejelnie egy kékmezesnek.
33'
.. a szabálytalanságért villant a lap.
33'
Gadó csapta be Gált, és tört volna kapura jobbról, de a hazai bekk felvágta...
29'
Nem jött be a tippünk, nem Gadó, hanem Markovic jött vissza védekezni. A hazaiak folytatják átlövési kísérleteiket, ezek egyelőre elakadnak a falban. A Szeged-Grosics most bedobások után tudta megfuttatni a szélső védőket - eredménytelenül.
25'
Kényszerű csere. A sérült Szabó Cs. helyére Kovács jött be (valószínű Gadó léphet majd hátrébb a védelembe).
24'
Nem először vezetnek kontrát a hazaiak a Szeged 2011 szögletéből, ezúttal Csányi sarokrúgásából épült akció, a visszaérkező Gadó lépett közbe 20 méternél.
23'
Ácsnak kétszer is sikerült beadnia, de a védelem blokkolt.
21'
Szabó Péter megint átlövéssel próbálkozik, ezúttal 22 méterről, középről tüzel - alig fölé.
18'
A Szeged-Grosics a szélek felé tolja a játékot, az utóbbi percekben sikerült a védelem mögé kerülni két alkalommal, de a beadást könnyen hárította a Rákosmente.
15'
Középpályára koncentrálódik a játék, minden labdavesztésnél visszatámad mindkét csapat, helyzet most nem tud kialakulni.
10'
B. Kapic indítását nagyszerűen kezelte le a 16-oson belül Germán, kapura fordult, és 10 méterről lőtt - alig szállt el labdája a bal felső fölött.
8'
Csányi szögletét fejelték ki a hazai védők, ebből egy veszélyes kontrát építettek, Szabó Pétert végül Kalapács a 16-oson, gólhelyzet előtt tudta még szerelni.
6'
Folyamatos játék nemigen tud kialakulni, gyengébb a talaj minősége, mint ahogy az a lelátóról látszik. Most Szabó Péter próbálkozott hasonló távolságból, mint előbb csapattársa, de ez a löket is jócskán fölé szállt.
3'
A hazaiak nagy elánnal kezdenek, Mohácsi lő 25 méterről fölé.
1'
Az egyik hazai játékos édesanyjának emlékére egy perces gyászszünettel kezdődött a találkozó. A labdát a Szegedből Germán hozta játékba.

12.55:

Mind méretében, mint minőségében átlagosnak mondható pályán fognak játszani a csapatok. A hazaiak tiszta kék szerelésben, a Szeged-Grosics pedig tiszta fehérben. Az időre sem igen lehet panasz, 10-12 fok körüli hőmérséklet és napsütés.

12.50:

Üdvözöljük olvasóinkat! Igazi rangadót szurkolhatnak ma végig nálunk. A cél a két csapatnál a helycsere, a dobogós helyre kerülni, a dobogós helyet megtartani. Kezdés: 13 óra!

Beharangozónk itt olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.