Sport

Labdarúgás: gyorsan döntött a Csanádpalota a Vasutas-pályán + FOTÓK

Labdarúgás: gyorsan döntött a Csanádpalota a Vasutas-pályán + FOTÓK

2013. november 23., szombat
Labdarúgás: gyorsan döntött a Csanádpalota a Vasutas-pályán + FOTÓK
szvse_csanadpalota_mj 010

Nem tudta borítani a papírformát a SZVSE a Csanádpalota ellen. Berki István tanítványait megfogta a két korai gól, a második játékrész támadóbb futballjával nem sikerült az ellenfél fölé kerekedniük.

Az idei szezonban a tavalyinál gyengébb teljesítménnyel szereplő csapatok összecsapásán a Szegedi VSE hamar kétgólos hátrányba került a Csanádpalotával szemben: előbb a 6. percben Siclovan a balösszekötő helyéről jobbról 18 méterről lőtt a hosszú sarokba, majd pár perccel később honfitársa, Negru a 16-osról eresztett meg egy félmagas középerős lövést - egyik sem volt védhetetlen, ám mindkettő a hálóban kötött ki (0-2). Az első félidő hátralévő részében próbált újítani a SZVSE, de ez nem igazán sikerült. Szünet után

Berki István

alakulata átállt a 4-2-3-1-es hadrendről a 4-1-3-2-re,

Papp Ádám

és

Szántó Dániel

is feljebb lépett - a taktikai átrendeződést követően többet birtokolta a labdát a hazai csapat, s többet is támadott. Hegyesi Zsolték eljutottak kapufáig és kapusbravúrokig is, ám képtelenek voltak kifogni a palotai hálóőr

Potoreten

. Úgy tűnt, ha reggelig játszanak a felek, akkor sem születik Vasutas-találat. Ezt tovább erősítette, hogy a 65. percben egy előrevágott labdára ketten ugrottak a hazai 16-oson, a szegedi védőről

Goldis

elé pattant a labda, aki belépett a büntetőterületre és 10 méterről a hálóba helyezett (0-3). A hajrában nyomott a SZVSE, s végül a sok erőfeszítésnek meg lett a gyümölcse:

Kiss Balázs

remek egyéni csatárteljesítményét góllal koronázta meg egy hazai akció végén a 85. percben, kialakítva a 3-1-es csanádpalotai győzelmet hozó végeredményt. A SZVSE a 12., a vendég Csanádpalota a 7. helyen zárja az őszt.

Labdarúgó megyei I. osztály 15. forduló:

Szegedi VSE - Csanádpalota FC - 1-3 (0-2)

Szeged, SZVSE-stadion, 100 néző. Vezette: Kőrösi János (Bábel Sándor, Vörös Levente)

SZVSE:

Pluhár - Báló, Fülöp, Papp, Nagypál, Tanács (Terjéki 46'), Szántó (Mazula 80'), Kiss B., Hegyesi, Busa, Bagi.

Vezetőedző:

Berki István.

Csanádpalota:

Potoret - Vlad, Varga Cs., Tambor, Veréb (Erdélyi 54'), Corbu, Siclovan, Luculescu, Negru, Goldis, Gabor.

Vezetőedző:

Molnár László.

Gól:

Siclovan (6'), Negru (14'), Goldis (65').

Sárga lap:

Tanács (33'), Báló (36'), Fülöp (90'), ill. Varga Cs. (51'). Berki István:

"Ismételten átaludtuk az első negyedórát, 0-2-ről pedig már nehéz felállni. Gyenge teljesítménnyel zártuk a szezont, remélem szebb tavaszunk lesz."

Molnár László:

"A meccs elején két jól eltalált lövés, és az azokból született két gól nagyban befolyásolta a végeredményt. Úgy gondolom, megérdemelten győztünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.