Sport

Kosárlabda NB I/B: keleti rangadó Vásárhelyen

Kosárlabda NB I/B: keleti rangadó Vásárhelyen

2013. november 29., péntek
Kosárlabda NB I/B: keleti rangadó Vásárhelyen

Szombaton 18 órakor az EKF-Eger-HÉSZ SE csapata lesz az EnterHód Vásárhelyi Kosársuli ellenfele a Hódtói Sportcsarnokban. A vásárhelyiek 5 győzelemmel és 1 vereséggel a bajnokság élén állnak, míg az egriek 5 győzelem mellett kétszer vereséget szenvedtek és így harmadikok a tabellán.

Elek András

, a Kosársuli elnök-edzője szerint a mezőny talán legjobb csapata látogat Vásárhelyre. a vendégek edzője,

Váczi Péter

az NB I/B-s bajnokság legfelkészültebb és legfanatikusabb szakembere, aki játékosaival évek óta azonos hullámhosszon izzik és ennek eredményeként a Heves megyeiek mindig az élmezőnyben végeztek. Az egri főiskolások azon kevés csapat közé tartoznak, akik az elmúlt években győzni tudtak Vásárhelyen, ahol legutóbb egy évvel ezelőtt is vendég siker született. Az egriek játékoskeretében változás az előző évhez képest, hogy az exvásárhelyi

Kováts Róbert

és a kiváló irányító,

Krasznai Tibor

Salgótarjánba igazolt. Érkezett viszont Debrecenből az egyik legjobb U-20-as válogatott kosaras,

Garamvölgyi Ákos

, aki

Erdei Ádámmal

,

Máté Balázzsal

és

Zsemlye Sándorral

igen ütős négyest alkot. Az mindenképpen figyelmeztető jel lehet, hogy a főiskolások egy héttel ezelőtt a 10. fordulóból előrehozott találkozón 15 ponttal nyertek Egerben a Honvéd ellen. A hazaiak kerete azonban ebben az idényben erősebbnek tűnik, mint a vendégeké.

Czibere Zoltán

játéka sérülés miatt ugyan továbbra is kérdéses, viszont

Nyilas István

bizonyosan ott lesz a pályán és ezzel lényegesen bővül az Elek-Utasi edzőpáros variációs lehetősége. A Kosársuli az előző fordulóban, Budapesten elszenvedett első idei vereségén túllépve nagyon készül a rangadóra, hiszen szeretné megőrízni a 2013. január közepe óta tartó hazai veretlenségi sorozatát. A találkozóra a belépés ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.