Sport

Kosárlabda: csak előre tekint Csorvási Milán

Kosárlabda: csak előre tekint Csorvási Milán

2013. november 13., szerda
Kosárlabda: csak előre tekint Csorvási Milán
csorvasimilan_szedeak_kaposvar26_gs

A hetedik fordulóban 67-87-es vereséget szenvedett a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda élvonalában. A Kaposvári KK elleni hazai fiaskóról a csapat centerét, a mérkőzésen 16 pontig jutó Csorvási Milánt faggatta a klub honlapja.

"A Kaposvár láthatóan alaposan felkészült belőlünk, az első pillanattól kezdve uralták a meccset. Ettől megfelelő önbizalmat is kaptak, nagyon jól játszottak, szinte minden összejött nekik. Az az igazság, hogy egy ilyen formában lévő Kaposvár ellen bármely csapat megszenvedett volna. Nálunk akadozott a támadógépezet, az ellenfél rendkívül hatékonyan akadályozta a passzjátékunkat, mindennek eredményeként nem tudtunk kellően eredményesen kosarazni.

Bonifert Domonkos

azzal fogadott minket a találkozó után, hogy semmiképp sem szabad elkeserednünk. A kosárlabdához tartozik, hogy hétről hétre következnek a mérkőzések, ezért ha olykor betlizünk egyet, rögtön lehetőség is nyílik a javításra. Mi ezt legközelebb Szombathelyen tehetjük meg, mindent megteszünk majd azért, hogy ez valóban így legyen" -

nyilatkozta a Szedeák honlapjának

a

Csorvási

testvérpár idősebbik tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.