Közélet

Kigyulladt a szőnyeg Vásárhelyen

Kigyulladt a szőnyeg Vásárhelyen

2013. november 6., szerda
Kigyulladt a szőnyeg Vásárhelyen

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére két tűzesetről és egy közlekedési balesetről is érkezett értesítés.

Arany-Tóth Attila

szóvivő közlése szerint este Hódmezővásárhelyen, az Ormos Ede utca egyik lakásában a konnektor és a szőnyeg kapott lángra. A tüzet az ott lakók a hódmezővásárhelyi tűzoltók kiérkezése előtt eloltották. Szintén este, a domaszéki Arany János utca egyik pincéjében az ott lévő szemét kapott lángra, amelyet a kiérkezett szegedi egység oltott el. Az oltás során a pincéből kihoztak két, 23 és fél kilogrammos gázpalackot is, amelyeket a tűz nem érintett. Délelőtt az M43-as autópálya 1,3 kilométerénél egy álló pótkocsiba hajtott egy kamion. A szegedi tűzoltók a kamion áramtalanítását végezték el, kiérkezésük előtt sérültet a mentők elszállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.