Közélet

Kézilabda: Gyulán a Dorozsma, Algyőn a Vasas

Kézilabda: Gyulán a Dorozsma, Algyőn a Vasas

2013. november 29., péntek
Kézilabda: Gyulán a Dorozsma, Algyőn a Vasas
szkkse-szkse_mj-016

A hét végén az SZKKSE egysége az újonc Gyula otthonában gyűjtheti be a kötelezőt, míg a KSZSE bravúrra készül a Vasas ellen a női kézilabda NB I/B 12. fordulójában.

Az elmúlt alkalommal

egymással mérkőzött a két szegedi alakulat

, az SZKKSE-Chance-Exicom és s KSZSE-Algyő egysége, s a dorozsmaiak visszavágtak a szegedi-algyői alakulatnak az október végi kupafiaskóért. A hétvégén folytatja bajnoki szereplését a két gárda.

Marosán György

tanítványai az újonc Gyula otthonából készülnek elhozni a kötelező két pontot, ami annak ellenére is kötelező feladat, hogy a Békés megyeiek zsinórban 5 vereség után az utóbbi 6 fordulóban szerezték eddigi négy győzelmüket, legutóbb pedig meglepetésre hatgólos diadalt arattak a Kispest felett. A gyulai vendégjátékra szombaton 17 órától kerül sor.

Buchholcz-Huba Dóra

együttesének várhatóan sokkal nehezebb dolga lesz a Vasas ellen, amely idén többet botlik, mint tavaly, s jelenleg a 5. helyen áll, jobb gólarányával megelőzve az azonos pontszámmal rendelkező KSZSE-t. Forgó Nikolették valósággal szárnyalnak idén, és jó esélyük van rá, hogy visszavágjanak a tavalyi fiaskókért az angyalföldieknek, akik az elmúlt két körben nem tudtak győzni sem Hajdúnánáson, sem otthon az Inárcs ellen. Amennyiben sikerülne az újabb bravúr Algyőn, úgy a csapat akár a dobogóra is visszaléphetne. A KSZSE-Algyő vasárnap 16 órától fogadja a Vasast.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.