Sport

Kézilabda: Fehér Miklós édesapja végzi a kezdődobást szombaton

Kézilabda: Fehér Miklós édesapja végzi a kezdődobást szombaton

2013. november 26., kedd
Kézilabda: Fehér Miklós édesapja végzi a kezdődobást szombaton
fehermiklos

A Pick - Benfica EHF-párharcot a szegedi egyesület a portugál klub egykori magyar válogatott labdarúgója emlékének szenteli.

Mint korábban megírtuk

, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Benfica elleni EHF-kupa-párharcot a portugál sportegyesület egykori kiváló, magyar válogatott labdarúgója,

Fehér Miklós

emlékének szenteli, aki 2004. január 25-én hunyt el szívmegállás következtében egy Vitória Guimarães - Benfica portugál bajnoki mérkőzésen. A magyar válogatottban 25 mérkőzésen 7 gólt szerző csatár 24 éves volt, életét a gyors orvosi közbeavatkozás sem tudta megmenteni. A tehetséges fiatal labdarúgót nagy tisztelet övezte a luzitánoknál, halála után a 29-es mezt visszavonultatták, s emlékét azóta is méltóképp őrzik. Ennek szellemében a Tisza-parti kézilabda klub is a tragikus hirtelenséggel elhunyt focista emlékének szenteli a szombaton 16.15-kor kezdődő visszavágót, amelyre meghívták a Fehér szülőket, s a kezdődobást Fehér Miklós édesapja végzi el majd. A múlt szombaton Lisszabonban rendezett első találkozón a Pick egygólos,

25-24-es diadalt aratott

a portugál ezüstérmes ellen, a visszavágón pedig várhatóan kiharcolja a továbbjutást hazai környezetben. A találkozóra már csütörtökön és pénteken 15 órától 18-30-ig is lehet jegyet vásárolni, a belépő ára 3000 forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.