Közélet

Jövőre "műfüves" testnevelésórák lehetnek Szőregen

Jövőre "műfüves" testnevelésórák lehetnek Szőregen

2013. november 26., kedd
Jövőre "műfüves" testnevelésórák lehetnek Szőregen
szoreg_tornaterem04_gs

Elkészült a szőregi iskola tornatermének felújítása: az őszi szünetben festettek, öltözőket, bordásfalakat újítottak fel, érkeztek új labdák is, a következő ütemben nyílászárókat cserélnek.

Az egyik reggeli testnevelésórán adták át hivatalosan a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola felújított tornatermét, ahol teljes festést, öltözőfelújítást végeztek, a bordásfal faszerkezetét is lekezelték, és új labdák is érkeztek. A munkálatokat a helyi önkormányzati képviselő,

Rózsavölgyi József

finanszírozta képviselői alapjából. "Hamarosan az NGSZ jóvoltából a nyílászárókat is ki tudjuk majd cserélni, és ha minden a tervek szerint halad, akkor tavasszal a futballpályán felépülhet az új 20X40 méteres, világítással felszerelt műfüves focipálya is. Az eredeti tervek szerint az iskola is igénybe veheti majd az új létesítményt testnevelésórák megtartására" - mondta el portálunknak a képviselő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.