Bulvár

Infarktust színlelt a csaló, hogy ne vigyék el a rendőrök

Infarktust színlelt a csaló, hogy ne vigyék el a rendőrök

2013. november 7., csütörtök
Infarktust színlelt a csaló, hogy ne vigyék el a rendőrök

Két éve bujkált, csongrádi lakását szinte alig hagyta el a csalás miatt elítélt férfi. Infarktust színlelt, amikor elfogták a rendőrök - írja a police.hu.

A Szegedi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot 2011 márciusában B. János ellen, mivel nem kezdte meg a vele szemben csalás bűntette miatt jogerősen kiszabott 3 év börtönbüntetés letöltését. A 47 éves férfit november 6-án egy csongrádi társasház harmadik emeleti lakásában fogták el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a főkapitányság speciális támogató egységével közösen. Bujkálásra rendezkedett be, a lakást szinte alig hagyta el. Amikor

B. János

kezén kattant a bilincs, eljátszotta, hogy infarktusa van, de a kiérkező orvos ezt gyorsan megcáfolta. Így végül semmi akadálya nem volt annak, hogy a Szegedi Fegyház és Börtönben megkezdje büntetése letöltését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.