Közélet

Hadházy Ákos az LMP-vel folytatja a politizálást

Hadházy Ákos az LMP-vel folytatja a politizálást

2013. november 30., szombat
Hadházy Ákos az LMP-vel folytatja a politizálást

Hadházy Ákos az LMP színeiben folytatja a politikai munkáját - jelentette be Keresztes László Lóránt pártigazgató szombaton, budapesti sajtótájékoztatón. A korábban fideszes önkormányzati képviselő ugyanakkor nem lépett be az ellenzéki pártba.

Keresztes László Lóránt

azt mondta,

Hadházy Ákos

példamutató kiállással rántotta le a leplet a "trafikbotrányról". Közölte, Hadházy Ákos és az LMP céljai közösek, és ezek elérése érdekében ajánlottak neki "szövetséget". Hadházy Ákos arról beszélt, ő arra mutatott rá, hogy egyelőre ebben az országban mindent meg lehet tenni. Számára - mondta - az LMP egyik legnagyobb értéke, hogy nem indulatok alapján akar politizálni, hanem "érvekkel próbál operálni".

Schiffer András

, az LMP társelnöke megtisztelőnek nevezte, hogy Hadházy Ákos "odaáll az LMP mellé". Közlése szerint Hadházy Ákos az LMP-ben lát garanciát arra, hogy 2014 után fennmaradjon a remény Magyarország számára, hogy az "oligarchapártok" nélkül lehet kormányozni. Az MTI kérdésére válaszolva közölte, Hadházy Ákos nem lépett be a pártba. Hadházy Ákos azt mondta, a legtöbb, amit tehet, hogy felhívja az emberek figyelmét az LMP-re. "Beszélni fogunk esetleg egy szorosabb együttműködésről is" - fogalmazott. Hadházy Ákos szekszárdi önkormányzati képviselő április 30-án arról beszélt a hvg.hu-nak, hogy Szekszárdon politikai egyeztetésén véleményezték a trafikpályázaton induló jelöltek listáját a helyi kormánypárti képviselők. Június 27-én közölte, hogy kilép a Fideszből és a szekszárdi közgyűlés Fidesz-frakciójából. Döntését egyebek mellett azzal indokolta, hogy a trafikügy kapcsán több képviselő és a polgármester azt állította, hogy ő hazudott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.