Bulvár

Góléhes sztárcsatár a szegedi oroszlánbarlangból + FOTÓK, VIDEÓ

Góléhes sztárcsatár a szegedi oroszlánbarlangból + FOTÓK, VIDEÓ

2013. november 27., szerda
Góléhes sztárcsatár a szegedi oroszlánbarlangból + FOTÓK, VIDEÓ
focizo_oroszlan02_gs

Gyűrűzik a vita a magyar labdarúgó-válogatott körül a szerencsétlenül zárult világbajnoki selejtezők okán, egyesek külföldi kapitányt látnának szívesen a kispadon, mások Huszti Szabolcstól remélik a megváltást, a SZEGEDma.hu azonban alighanem megtalálta az optimális megoldást hőn szeretett nemzeti együttesünk gondjaira!

Sasszemű fotóriporterünk zárt kapuk mögött kapta lencsevégre a megtestesült talentumot, a modern futball tökéletes játékosának prototípusát! Mint az a felvételen jól látszik, a szóban forgó alany egy macska ügyességével kergeti a bőrbogyót, sebességére, agilitására és puritán akarására nem lehet panasz. Elismerésre méltó hozzáállását mi sem tükrözi jobban, minthogy kizárólag a labdarúgás örömében leli fizetségét, zsíros kelet-európai szerződések nem zavarják meg teljesítményközpontú szemléletét - legfeljebb a zsíros falatok térítik el olykor a megkezdett útról. http://www.youtube.com/watch?v=RGMoGs5wweU Tisztelt leendő szövetségi kapitány úr! Az argentinok

Lionel Messije

csak nevében oroszlán, mi viszont az állatok és a foci igazi királyát ajánljuk figyelmébe! Volt már egy legendás Fekete Párducunk a kapuban, a recept tehát korábban már bevált, most itt az ideje, hogy a mezőnyben kapja meg a lehetőséget az a csúcsra járatott gólvadász, aki képes igazán harapós és harcos játékkal előrukkolni a legfontosabb fellépéseken is. Garantáljuk, nem fog benne csalódni! U.i.: amennyiben felkeltettük érdeklődését, a válogatottba szóló meghívót a Szegedi Vadasparkba szíveskedjék postázni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.