Sport

Futsal: a Győrt kapta az UTC a kupában

Futsal: a Győrt kapta az UTC a kupában

2013. november 21., csütörtök
Futsal: a Győrt kapta az UTC a kupában
utc_gyor12_gs

A férfi futsal magyar kupa negyeddöntőinek csütörtök délutáni sorsolásán kétségkívül az Ujszegedi TC járt a legrosszabbul.

A cikk megjelenését támogatta a GS-VILL 94 Kft.

Brinszky Adrián

együttese a 2. fordulótól vívja küzdelmeit a magyar kupa idei sorozatában, előbb a szokásos kupaellenfélnek tekinthető Salgótarjánt (6-5), majd az Aramis együttesét (5-4) győzték le, s jutottak be a legjobb nyolc közé. Az elmúlt két szezonban egyaránt a négyes döntőbe jutó, s végül bronzéremmel záró újszegedi alakulatnak idén nagyon nehéz dolga lesz a korábbi sikerek megismétlésével, hiszen a zsinórban négyszeres bajnok, háromszoros kupagyőztes Rába ETO-t sodorta Fortuna Hegyesi Zsolték útjába, akik idegenben kezdenek a héten Portugáliában Európa-kupa-selejtezőt vívó győriekkel. Az első játéknap december 18-án lesz, míg a visszavágókat január 22-én rendezik. Ebben a körben már két mérkőzésen dől el a továbbjutás, így aki esetleg hibázik az első találkozón, még javíthat a visszavágón.

A férfi futsal magyar kupa negyeddöntőinek párosítása:

Rába ETO FC - UTC Futsal Team Rubeola FC Csömör - 1. FC Veszprém MAFC BME Doclar Akadémia - Ferencvárosi TC Bábolna Natural Meat FC - MVFC-Berettyóújfalu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.