Kultúra

Egy hónapot még vár Figaró a házassággal

Egy hónapot még vár Figaró a házassággal

2013. november 14., csütörtök
Egy hónapot még vár Figaró a házassággal
figaro_hazassaga

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ ezúton tájékoztatja jegyvásárlóit és az érdeklődőket, hogy a Bánfalvy Stúdió szervezésében november 15-ére tervezett Figaró házassága című vígjáték előadásának új időpontja: 2013. december 18., szerda 19 óra.

Rékasi Károly, Bugár Anna, Harmath Imre

és Bánfalvy Ági főszereplésével mutatja be a Bánfalvy Stúdió Beaumarchais fergeteges komédiáját, a Figaró házassága avagy egy őrült nap történetét december 18-án este 7 órától a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadán. A darabban Figaro (Rékasi Károly) és Suzanne (Bugár Anna)- inas és komorna - esküvőjükre készülődnek. Almaviva gróf (Harmath Imre), a gazdájuk azonban - szemet vetvén Suzannera - újból érvényesíteni akarja az időközben megszüntetett feudális kiváltságot: az első éjszaka jogát. A terv ellen többen szövetkeznek és ez egymást gerjesztő félreértések sorozatává válik...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.