Közélet

Drogüzlet közepén ütöttek rajtuk + FOTÓK, VIDEÓ

Drogüzlet közepén ütöttek rajtuk + FOTÓK, VIDEÓ

2013. november 22., péntek
Drogüzlet közepén ütöttek rajtuk + FOTÓK, VIDEÓ
kabitoszer01

Épp az üzlet lebonyolítása közben értek tetten két férfit a szegedi nyomozók.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói november 20-án tetten érték a 23 éves

Sz. Adriánt

, amint kábítószert adott át a 22 éves

T. Gábornak

. A két gyanúsított Szegeden a Lehel utcában egy személyautóban bonyolította le az „üzletet”, amikor a nyomozók elfogták őket. Az igazoltatás során T. Gábor hátizsákjában 3 gramm marihuánagyanús-anyagot, az Sz. Adriánnál tartott házkutatáson mintegy 150 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A terheltek beismerő vallomást tettek - tájékoztat a police.hu. A további adatgyűjtés eredményeként a nyomozók látókörébe került

T. Csaba

28 éves szegedi lakos, akitől a gyanú szerint a korábban elfogott két férfi a kábítószert beszerezte. A rendőrök T. Csaba lakásán 35 gramm kábítószergyanús masszaszerű anyagot, 10 gramm kábítószergyanús fehér port és 1 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. https://www.youtube.com/watch?v=QjLk8B7TIPE A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Adrián és T. Csaba ellen kábítószer-kereskedelem bűntette, T. Gábor ellen kábítószer birtoklása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozók T. Csabát őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A további két gyanúsított szabadlábon védekezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.