Közélet

Az első szegedi "havazás" képekben + FOTÓK

Az első szegedi "havazás" képekben + FOTÓK

2013. november 25., hétfő
Az első szegedi "havazás" képekben + FOTÓK
havazas01_gs

Ha havazásnak nem is nevezhető a délelőtti hópihék szállingózása, de a tény, az tény: Szegeden is leesett az első hó. Ritkás, nyomtalan, de mégiscsak a miénk.

Ügyes kezű és éles szemű fotósunknak e gyér pehelyhullásból is sikerült kis galériát készítenie, tekintse meg a cikk alján galériánkat. Ami az országos helyzetet illeti,

kattintson beszámolónkra

A folytatás tekintetében pedig az Országos Meteorológia Szolgálat számol be arról, hogy a keddi napon az ország nagy részén általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, néhol hózápor, a déli határnál gyenge havazás előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között alakul. Szerdán már többször kisüt a nap, a hőmérséklet hasonlóan alakul, csütörtökön éjszaka erősödik a fagy, péntekre már nem süllyed 0 fok alá a hőmérséklet, de erősödhet a széllökés és némi csapadék is kialakulhat, a hétvégén 4-6 fok közötti tartományban mozog majd, csapadék nem várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.