Közélet

Adventi készülődés a Marson

Adventi készülődés a Marson

2013. november 29., péntek
Adventi készülődés a Marson
marsadvent_01_il

A karácsonyra való lelki felkészülés négy vasárnapot felölelő adventi időszakára ismét gyertyagyújtással készül a Szegedi Vásár és Piac Kft. A nagycsarnok előtti koszorún az hit gyertyájának lángja vasárnap délelőtt 10 órakor lobban fel.

Akárcsak tavaly

, idén is gyertyát gyújtanak minden adventi vasárnap a Mars téri piacon. Erdei Péter, a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője arról tájékoztatott, adományokat is fognak gyűjteni, míg az elmúlt esztendőben a Fészek Nagycsaládosok Egyesületének, idén az ÁGOTA Alapítvány által segített hátrányos helyzetű, veszélyeztetett gyermeket és családokat kívánnak támogatni. A Mars téri adventi koszorún az első gyertyát

B. Nagy László

, kormánymegbízott, fideszes országgyűlési képviselő és

Kondé Lajos

, pasztorális helynök, a dóm plébánosa gyújtja mag december elsején 10 órakor. A rendezvényen a Klúg Péter Óvoda és Általános Iskola siket és hallássérült tanulói műsorral kedveskednek a résztvevőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.