Elmondom

SZerinTEd? – Czigány Babett válaszol

SZerinTEd? – Czigány Babett válaszol

2013. október 31., csütörtök
SZerinTEd? – Czigány Babett válaszol
SZS20131028_joarcok_007

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed az import ünnepekről, köztük a halloweenról?

Mai bemutatkozónk

Czigány Babett,

aki a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán harmadéves francia és történelem szakon. A szabadszállási lány idén döntött először a mellett, hogy halloween-töklámpást farag. Alapjaiban nem pártolja az import ünnepeket, így a halloweent sem, viszont annyira tetszik neki a feeling, hogy megenged magának egy vigyori fejet az ablakban.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Babett korábban Franciaországban is élt, ahol mint mondta, nem ünneplik a nálunk még hagyományos mindenszenteket. Nincs egy olyan nap, amikor a nemzet közösen emlékezne meg hallottaikról és szeretetteikről. Úgy véli, hazánkban még több évtizednek kell eltelnie ahhoz, hogy a hozzá hasonló konzervatív felfogású emberek beengedjék hétköznapjaikba ezt az amerikai ünnepet.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

- Hiperkarma - U2 - Bon Jovi - Bryan Adams - Pink

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.