Bulvár

Szegeden tartott felkészítést a katasztrófavédelem

Szegeden tartott felkészítést a katasztrófavédelem

2013. október 18., péntek
Szegeden tartott felkészítést a katasztrófavédelem

Kibővített vezetői értekezleten adott tájékoztatást a Szegedi Katasztrófavédelmi Kirendeltség a veszély-elhárítási tervezés munkafolyamatáról és a települések katasztrófavédelmi osztályba sorolásának tapasztalatairól.

Ménesi Zoltán

százados, a kirendeltség polgári védelmi felügyelője tájékoztatójában kitért a tervekben szereplő kapcsolódási pontokra, melyek során a szakigazgatási szerveknek is szerepük, feladatuk van. A felügyelő kihangsúlyozta, hogy bár az alaptervek elkészítésével a munkafolyamat első része megvalósult, azonban a mellékletek és a szükséges résztervek kidolgozása, aktualitása további együttműködést igényel az érintettek részéről.

Ördög István

alezredes, a Szegedi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője a szakigazgatási szervek vezetői mellett a Szegedi Járási Helyi Védelmi Bizottság vezetéstámogató munkacsoportjának tartott előadásában tájékoztatta a résztvevőket a téli rendkívüli időjárással kapcsolatos feladatokról, a felkészülés fontosságáról és ütemezett feladatairól is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.