Bulvár

Sorra törte fel a BMW-ket, a szegedi rendőrök elkapták + FOTÓK

Sorra törte fel a BMW-ket, a szegedi rendőrök elkapták + FOTÓK

2013. október 30., szerda
Sorra törte fel a BMW-ket, a szegedi rendőrök elkapták + FOTÓK
feltortbmwk_001

A szegedi nyomozók fogták el azt a férfit, aki országszerte 16 BMW-t tört fel.

A police.hu tájékoztatása szerint a Szegedi Rendőrkapitányság lopás és rongálás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást január 25-én, miután akkor még ismeretlen tettes Szegeden 4 BMW-t tört fel. Három autóból elvitte a légzsákokat és a fényszórókat. Az utolsó kocsinál valószínűleg megzavarták, mert ott csak rongálási kár keletkezett. A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének nyomozói március 19-én Budapesten elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

B. Dánielt

. A 27 éves férfit testvére először letagadta, de amikor a nyomozók bementek a lakásba, a fiatalember két BMW fényszóróval a kezében próbált meg elmenekülni. A nyomozás során kiderült, hogy B. Dániel 2012. decembere és 2013. februárja között összesen 16 BMW-t rongált meg országszerte, valamennyi esetben a légzsákok és a fényszórók miatt. A megalapozott gyanú szerint Szeged mellett Pécsett, Nyíregyházán és Székesfehérváron követett el bűncselekményeket. A Szegedi Rendőrkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított ellen folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.