Bulvár

Rézvezetékeket tépett ki az épülő ház falából

Rézvezetékeket tépett ki az épülő ház falából

2013. október 17., csütörtök
Rézvezetékeket tépett ki az épülő ház falából

Tetten érték a szegedi rendőrök a 28 éves Ö. Gábort, aki az egyik épülő házban rézvezetékeket tépett ki a falból - írja a police.hu.

Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy Szegeden az egyik épülő házban illetéktelen személy tartózkodik október 16-án az esti órákban. A Tarjánvárosi Rendőrőrs egyenruhásai azonnal a helyszínre siettek és tetten érték a gyanúsítottat, aki az ingatlan fürdőszobájából rézvezetéket tépett ki a falból, abból a célból, hogy azt eltulajdonítsa. Ö. Gábort a rendőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol a 28 éves algyői lakos beismerő vallomást tett. A terhelt ellen – őrizetbe vételének elrendelése mellett – lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság 2013. október 17-én kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.