Közélet

Retek utcai rongálót keresnek a rendőrök + FOTÓK

Retek utcai rongálót keresnek a rendőrök + FOTÓK

2013. október 28., hétfő
Retek utcai rongálót keresnek a rendőrök + FOTÓK
lepcsohazirongalo_007csmrfk

Egy férfi betért egy Retek utcai panelba, ablakokat törni és egy táblát lefeszíteni - itt vannak a fotók, keresi a rendőrség.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse 06010/6291/2013.bü. számon eljárást indított rongálás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2013. szeptember 6-án az éjszakai órákban bement a Szeged, Retek utca egyik lépcsőházába, majd ott a házfelügyelői helyiség ajtaján lévő névtáblát letörte, valamint az ötödik emelettől egészen a földszintig a lépcsőfordulóban lévő korlátok üvegét kitörte. A lépcsőházban elhelyezett kamera rögzítette a jelenleg ismeretlen elkövetőt. A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse kéri, hogy aki a fotókon látható férfit felismeri, hívja a 06-62-562-423-as telefonszámot, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.