Hírzóna

Összefirkálták a Karolina gimnázium kapuját + FOTÓK

Összefirkálták a Karolina gimnázium kapuját + FOTÓK

2013. október 17., csütörtök
Összefirkálták a Karolina gimnázium kapuját + FOTÓK
karolina_rongalas01_gs

Csütörtök reggel a diákokat a „Pilot” felirat fogadta iskolába menet: az udvari bejáratot ugyanis éjszaka graffitisek firkálták össze.

A rendőrség már befejezte a helyszínelést a gimnázium előtt, amelynek egy udvari bejáratát összefirkálták, „Pilot” kifejezést fújták fel szórópisztolyos festékkel. Az iskola gondnoka elmondta, hogy az a probléma, hogy nem tudják lemosni a firkát anélkül, hogy a kapu festéke le ne jöjjön, így újra kell festeni. Mint mondta, sajnos ez nem az első ilyen eset. Rongálás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a szegedi rendőrkapitányság és kérik, hogy aki bármit tud az ügyről, hívja a 107-es telefonszámot. Az alkotás szellemisége, minősége ráadásul - ha focihasonlatot használunk - olyan távolságban van a valódi, művészi értékű graffititől, mint a magyar megye három a holland válogatottól. Ha az alábbi bristoli graffiti fesztivál képeivel összehasonlítjuk, akkor olyan érzésünk lehet, mintha ezt a szegedit egy betanított csimpánz, vagy szurikáta készítette volna. http://www.youtube.com/watch?v=n39F3CpEu-g És itt van még egy bristoli videó, ahogy a művészethez már igen közeli alkotás készül, lehet tanulni: http://www.youtube.com/watch?v=6QpBQg-tNGc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.