Közélet

Néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás

Néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás

2013. október 25., péntek
Néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás

Három belföldi és tizenegy nemzetközi vonatot érint a vasárnap hajnali óraátállítás - közölte a MÁV-Start pénteken.

A téli időszámítás életbe lépésével vasárnap hajnalban kell három óráról kettőre visszaállítani az órákat. Azokat a vonatokat, amelyek hajnali három előtt a célállomásukra érnek, nem érinti a változás. Három belföldi és tizenegy nemzetközi vonat esetében azonban azt javasolja az utasoknak a vasúttársaság, hogy az indulás előtt tájékozódjanak a pontos közlekedési rendről. Belföldön egy Kiskunhalasról Kőbánya-Kispestre, egy Debrecenből Budapestre és egy Lajosmizséről Budapestre közlekedő vonat érintett. Nemzetközi viszonylatban egy-egy Budapestről Zürichbe, Münchenbe, Bukarestbe, Berlinbe és Moszkvába induló vonat, illetve ezek Budapestre érkező vonatpárjai, valamint egy Belgrádból érkező nemzetközi gyorsvonat közlekedik az óraátállítás ideje alatt - ismertette közleményében a MÁV-Start. Az érintett vonatok menetrendjéről, indulási és érkezési időpontjairól részletes információ a MÁV-Start honlapján, a

www.mav-start.hu

oldalon található, valamint a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon is kérhetnek felvilágosítást az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.