Sport

Mezei futóversenyt hirdetnek a Titán TC atlétái

Mezei futóversenyt hirdetnek a Titán TC atlétái

2013. október 22., kedd
Mezei futóversenyt hirdetnek a Titán TC atlétái

Nyílt mezei futóversenyt tart szombaton a szegedi Titán TC atlétikai szakosztálya Kisteleken. A Csongrád Megyei Atletikai Szövetséggel és a Magyar Atlétikai Szövetséggel közösen rendezett megmérettetésre minden korcsoportból várnak jelentkezőket a szervezők.

Az esemény keretében zajlik majd az U13-es és U11-es korosztályok számára kiírt Sport XXI. Régiós Mezei futóverseny, amelyen 8 fős váltócsapatok állhatnak rajthoz, a 11-12 évesek között 8, a 9-10 évesek között pedig 5 kilométeres távokon. Számukra a nevezés díjtalan, csapatuk részvételi szándékát - a korcsoport megjelölésével - október 24-ig jelezhetik a gubagy01@gmail.com e-mail címre a vezetők. Az induláshoz nem szükséges érvényes versenyengedély, előre kitöltött futójegyzőkönyvet azonban kérnek a szervezők, amelyet a pontos névsorral együtt a verseny kezdete előtt 30 perccel lehet leadni a regisztrációs pultnál. A nyílt bajnokság résztvevői a helyszínen, 45 perccel a kezdést megelőzően nevezhetnék 200 forint nevezési díj befizetése ellenében. Az első versenyszámok délelőtt 10 órakor rajtolnak el a Vaspálya utcai Vásár-térről. Bővebb információ a rendezvényről

ITT

, a Sport XXI. Régiós Mezei futóversenyről pedig

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.