Közélet

Megvan a jövő évi SZIN időpontja!

Megvan a jövő évi SZIN időpontja!

2013. október 17., csütörtök
Megvan a jövő évi SZIN időpontja!
szin_akos_koncert13_gs

Az idei év SZINes sikerei után a szervezők nagy erőkkel kezdték meg a jövő évi rendezvény előkészületeit, melynek első lépéseként a pontos dátum is meghatározásra került: 2014-ben augusztus 27 és 30. között tartják meg hazánk kedvenc nyárzáró fesztiválját. 2013-ban sikerült elérni, hogy a legjobb hazai ár-érték arányú fesztivál legyen a SZIN, melyet jövőre is biztosítani szeretnének a szervezők. Számos pozitív visszajelzés mellett a SZIN idei sikerességét jelzi, hogy a FÉLonline.hu kulturális magazin által indított szavazáson második helyezést ért el a felsorolt legjobb hazai fesztiválok versenyében.

2014-ben a jól megszokott módon, a nyár végén kerül megrendezésre a Szegedi Ifjúsági Napok, melynek időpontja augusztus 27 és 30. közé esik majd. A szervezők már megkezdték az előkészületeket, melynek során célként tűzték ki, hogy az idei évhez hasonlóan, jövőre is a legjobb hazai ár-érték arányú fesztivál legyen a SZIN. Az idén 83.000 látogatót számláló fesztivál nagy sikerrel zárult 2013-ban: napijegyből dupla annyit, a bérletekből pedig 50%-kal többet adtak el, mint a tavalyi évben. A rendezvényről érkező pozitív visszajelzésekben gyakran szerepelt a többi hazai fesztiválhoz képest jóval kedvezőbb étel és italár, valamint a SZIN egyedi hangulata, mely nagyobb külföldi fellépők nélkül is kiváló volt, bizonyítva a hazai együttesek és zenészek produkcióinak magas színvonalát. A siker mutatója az is, hogy a GoldenFeszt elnevezésű, hazai fesztiválok között indított versenyen 1936 szavazattal, szoros versenyben, második helyezést ért el a Szegedi Ifjúsági Napok, mely a közel 6000 szavazat 33%-át gyűjtötte össze ez által. A 2014-es SZIN szervezése tehát beindult, jövőre is számos meglepetés várható majd, a szervezők nemsokára újabb részlettel jelentkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.