Közélet

Lázár Jánost támogatják a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség helyi szervezetei

Lázár Jánost támogatják a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség helyi szervezetei

2013. október 29., kedd
Lázár Jánost támogatják a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség helyi szervezetei

Az elmúlt napokban a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség valamennyi, a Csongrád 04-es választókerületbe tartozó helyi csoportja gyűlést tartott, amelyen a tagok szavaztak a 2014-es országgyűlési választásokon a helyi szervezetek által javasolt képviselőjelölt személyéről.

Amint arról Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Csongrád 04. Választókerületi Szervezetének sajtóközleménye beszámol, az Apátfalván, Algyőn, Hódmezővásárhelyen, Makón és Székkutason működő helyi szervezetek kivétel nélkül egyhangú szavazással

Lázár János

jelölését ajánlották a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség számára. A helyi szervezetek támogatását követően a hivatalos jelöltté válásról - a szövetség eljárásrendjének megfelelően - az országos választmány december 9-én hoz döntést. Lázár János 2002-ben indult először az országgyűlési választásokon, ekkor már az első körben, a szavazatok 55,87 százalékával mandátumot szerzett. Ezt követően mind a 2006. évi mind a 2010. évi parlamenti választásokon a választókerületben élő polgárok magabiztos többsége rá bízta a térség képviseletét. Lázár János 2002-től 2012-ig Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármestere, 2006-2010-ig a Magyar Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt védelmi kabinetének vezetője. 2010 és 2012 között a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetője, 2012-től a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, 2013-tól a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség alelnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.