Közélet

Közbiztonsági referensek vizsgáztak le Szentesen

 Közbiztonsági referensek vizsgáztak le Szentesen

2013. október 21., hétfő
 Közbiztonsági referensek vizsgáztak le Szentesen

A szeptember 20-án indult közbiztonsági referensi alapképzés zárásaként a Szentesi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen a tanfolyamra járó nyolc közbiztonsági referens sikeres vizsgát tett. A vizsga szóbeli és írásbeli részből tevődött össze.

A vizsgázók számot adtak a katasztrófavédelmi a megelőzés területén, a felkészülés és az esetleges védekezés idején ellátandó feladataikról, a veszély-elhárítási tervezés rendszeréről, továbbá a polgári védelmi szervezetek megalakításának szabályairól is.

Eredményes vizsgát tettek:

Pappné Horváth Gyöngyi (Hódmezővásárhely) Bottyán Erika (Derekegyháza) Kovács Attila (Szentes) Horváth Károly (Csongrád) Erdei Attila (Hódmezővásárhely) Aradi Tibor (Mindszent) Ambrus Péter (Szegvár) Mészáros Gábor (Nagymágocs) A vizsgabizottság elnöke Tátrai János tű. alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő volt, a vizsgabizottságban a Szentesi Katasztrófavédelmi Kirendeltséget Nagy Sándor tű. őrnagy, polgári védelmi felügyelő képviselte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.