/

Két hónapos kiskutyát találtak a sódert szállító vagonban Szegednél

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kiskutyaA szegedi vasútállomásról értesítették a Tappancs Állatvédő Alapítvány munkatársait, hogy egy két hónapos kölyökkutyát találtak az egyik kiskunlacházi sódert szállító vagonban.

Nem várt “rakomány” is érkezett a szombat délben Kiskunlacházáról Szegedre befutott vonattal: a vasútállomáson dolgozók egy két hónapos kölyökkutyát találtak az egyik sódert szállító vagonban. Valószínűleg valaki bedobta őt, miután megpakolták a vagont, és a szerencsétlen állat szegedig utazott.
“A jó hír, hogy Thomas – mert a kis mozdony után így neveztük el – jól van, elláttuk, és már biztonságban van. De kérünk Benneteket, hogy osszátok meg minél többen, hogy sok emberhez eljusson: ILYET NEM TESZÜNK EGY ÉLŐLÉNNYEL!” – olvasható az állatvédő alapítvány Facebookos oldalán.

A kutyus a kötelező oltásokat és egészségügyi vizsgálatokat követően a Tappancs tanya árvái között keresi majd az előzőnél felelősségteljesebb, szerető gazdit.

Előző sztori

Kövér László: a kereszténydemokrácia semmivel nem pótolható

Következő sztori

Csordaszellem és szépségideál + FOTÓK, VIDEÓ