Sport

Kempo: huszonkét egyesület a jubileumi Délvidék Kupán + FOTÓK

Kempo: huszonkét egyesület a jubileumi Délvidék Kupán + FOTÓK

2013. október 29., kedd
Kempo: huszonkét egyesület a jubileumi Délvidék Kupán + FOTÓK
kempo_001

Szegedre figyelt a hazai kempotársadalom a hétvégén. A X. Délvidék Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságra huszonkét harcművészeti és küzdősport egyesület adta le nevezését. A Dojo Lovász bizonyult a legjobbnak.

Immár tizedik alkalommal rendezték meg a Délvidék Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságot Szegeden. A hagyományoknak megfelelően kétnapos seregszemlét a szigethalmi Dojo Lovász csapata nyerte, mely a szombati és vasárnapi versenyszámokban elért összesített eredmények alapján érdemelte ki a Délvidék Kupa-győztes címet. Második helyen a román Aladin Hero Team végzett, míg harmadik az idén alakult Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia lett. Az egyéni eredmények tekintetében a legeredményesebb gyerek korosztályú harcos

Ódor Lili

lett, aki hat kategóriában (kata, fegyveres kata, önvédelem, semi és light contact, chikara kurabe) mérette meg magát, s valamennyiben győzedelmeskedett. Ódor Lili a Felcsúti Fehér Tigrisek fiatal tehetsége. A felnőttek mezőnyében ezt a címet

Muszbek Petra Borostyán

érdemelte ki. A Milo Kung-Fu Team sportolója chikara kurabe, semi contact, fegyveres kata és kata számokban zárt elsőként. A Magyar Kempo Szövetség illetékesei megkezdték a 2014 áprilisi, budapesti világbajnokság szervezését, melynek a MOM Sport Uszoda és Sportközpont ad majd otthont. A szervezet égisze alá tartozó bajnokságok, így a Délvidék Kupa is, kvalifikációs lehetőség volt a magyar kempoválogatott kerettagság eléréséhez.

Végeredmény (1-6. helyezett):

1. Dojo Lovász SKE 2. Aladin Hero Team 3. Hegyvidék Harcosai Küdzsőport Akadémia 4. Firewolf 5. Combat “D” SC 6. Ózd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.