Sport

Jégkorong: szombat este kezd a Volán itthon

Jégkorong: szombat este kezd a Volán itthon

2013. október 23., szerda
Jégkorong: szombat este kezd a Volán itthon
tiszavolan_debrecen_jegkorong_il

Bár az egy héttel ezelőtti nyitómeccse elmaradt a Tisza Volán-Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának, most szombaton már szurkolhatunk a műjégpályán.

Az egy héttel ezelőtti rajt elmaradt, mivel a belgrádi HK Vitez lemondta a mérkőzést, ráadásul időközben az újvidéki és a szabadkai csapat is jelezte, hogy a korábban elfogadott menetrend nem megfelelő számára, emiatt a szerb szövetség új sorsolást készített, tudtuk meg

Kalocsa Lászlótól

, a szegedi hokisok vezetőedzőjétől. Hozzátette, mivel nem kapták még kézhez az értesítést, így jelenleg nem ismert a csapat pontos menetrendje sem. Egy azonban bizonyos: szombat este 18 órától lesz végre hokimeccs a szegedi műjégpályán, az ellenfél pedig a belgrádi HK Beostar egysége lesz, akik már a buszt is kibérelték, és várhatóan délután 16 óra körül fognak megérkezni a helyszínre. A hazai csapatból mindenki egészséges, igaz a keret még képlékeny, értesültünk a trénertől. A találkozóra a korábbi hagyományokhoz híven a belépés ingyenes, a szervezők a drukkereket ajándék forralt borral várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.