Közélet

JÁTÉK: Utazzon a SZEGEDmával Bécsbe!

JÁTÉK: Utazzon a SZEGEDmával Bécsbe!

2013. október 28., hétfő
JÁTÉK: Utazzon a SZEGEDmával Bécsbe!
advent_becs

November 30-án ismét élményvonat indul Szegedről Bécsbe, az adventi vásárra. Játsszon velünk, nyerjen páros jegyet az Advent Expressz fedélzetére!

A nagy sikerre való tekintettel idén

másodszor is elindítja

Advent Expressz Élményvonatát a MÁV Nosztalgia Kft. Utasait a szegedi vasútállomásról egyenesen a karácsonyi fényekben úszó császárvárosba repíti a járat: Bécs legszebb terei ünnepi öltözetben várják vendégeiket, akik megtekinthetik a Schönbrunni palotát, vásárolhatnak a Maria-Theresien-Platz karácsonyi standjainál és végigsétálhatnak a fénylő mesevilággá változtatott Rathausplatz-on. Az út maga is külön élmény, melyet egy rendkívül kényelmes, hosszú utazásokra specializálódott, dönthető ülésekkel felszerelt vasúti kocsikban tehetik meg az adventi vásárra igyekvők! A SZEGEDma.hu is felülteti két olvasóját a Bécsbe tartó szerelvényre, játsszon velünk! Azok között, akik helyesen válaszolják meg alábbi kérdésünket, egy darab páros jegyet sorsolunk ki a császárvárosba induló élményjáratra!

- Mi a neve az Advent Expressz zenés szórakozást és táncházat is biztosító kocsijának? (Segítséget az alábbi cikkünkben talál!)

A.

Orfeum

B.

Amfiteátrum

C.

Unicum A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb november 3-a (vasárnap) éjfélig. Szerencsés játékosainkat másnap délelőtt e-mailben értesítjük a nyereményről.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.