Kultúra

Ingyenes tárlatvezetések a Titanic-kiállításon is

Ingyenes tárlatvezetések a Titanic-kiállításon is

2013. október 22., kedd
Ingyenes tárlatvezetések a Titanic-kiállításon is
SZS20131018_titanic_kiallitas_megnyito_005

Az őszi időszakban is folytatódnak az ingyenes tárlatvezetések a Móra Ferenc Múzeumban és szegedi kiállítóhelyein: szombattól már a frissen nyílt Titanic és Carpathia-kiállításon is ingyenes vezetésekkel várják az érdeklődőket.

A nyár óta tartó ingyenes tárlatvezetések hónapokon keresztül vonzották a szegedi kultúrakedvelő közönséget, ezért a Móra Ferenc Múzeum úgy döntött, hogy ősszel is folytatja az ingyenes vezetések sorát. A frissen megnyílt Titanic és Carpathia című tárlattal együtt már három helyszínen várják az érdeklődőket minden hétvégén: szombatonként 10 óra 30 perckor indulnak az ingyenes tárlatvezetések a Titanic-kiállításon a Vármúzeumban. A Móra-múzeumban és a Fekete házban szombaton 11 órakor tartanak vezetéseket: előbbiben a Benczúr-, utóbbiban az Örkény- és múmia-kiállításokon. A Fekete ház vasárnap is várja vezetésekkel az érdeklődőket 16 órakor. Az ingyenes tárlatvezetések időpontjai és további részletei megtalálhatóak a Móra Ferenc Múzeum weboldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.