Közélet

Gordon élete - honlap Bajnai "kétes ügyeiről"

Gordon élete - honlap Bajnai "kétes ügyeiről"

2013. október 20., vasárnap
Gordon élete - honlap Bajnai "kétes ügyeiről"
bajnaiipkamara1

Gordon élete címmel interaktív honlapot indított a Fidelitas Bajnai Gordon volt miniszterelnöknek, az Együtt-PM szövetség vezetőjének "kétes ügyeiről".

A Fidesz ifjúsági társszervezetének országos elnöksége vasárnap az MTI-vel közölte, a "

honlap

bebizonyítja, hogy

Bajnai Gordon

egyáltalán nem politikai szűzfiú, hanem egy kontár, aki a döntéseiért soha nem vállal felelősséget és ahol megjelenik, ott mindig az ország húzza a rövidebbet". A közlemény szerint Bajnai Gordon a múlt figurája, aki rengeteg lehetőséget kapott már az ország jobbá tételére, de mindig felsült. Hozzátették: egy olyan emberről van szó, aki "szereti a háttérben zajló kétes bizniszelést, központi szereplője volt a privatizációknak és aktív bonyolítója számos homályos offshore-ügyletnek". A Fidesz ifjúsági szervezetének elnöksége azt írta, azért kontár a volt kormányfő, mert amikor az uniós támogatási rendszert felügyelte, a Magyarországot illető forrásoknak csak egy töredéke jutott el az országba és csak minden ötödik beruházást sikerült lezárni. Miniszterelnöksége alatt hét százalékkal zsugorodott a gazdaság, eközben szolgai módon végrehajtotta az IMF-diktátumokat: tönkretette a családtámogatási rendszert, megvágta a béreket - áll a közleményben.

Együtt-PM: hazugságokkal akarják lejáratni Bajnai Gordont

Az Együtt-PM szövetség szerint szándékos hazugságok, elferdített tények és a gyáva sejtetések keverednek egymással a Fidelitas által indított, az Együtt-PM vezetőjét, Bajnai Gordont lejáratni akaró honlapon. Ezt a szövetség vasárnap közölte az MTI-vel, miután a Fidesz ifjúsági társszervezete bejelentette: Gordon élete címmel interaktív honlapot indítottak Bajnai Gordon volt miniszterelnök "kétes ügyeiről". Az Együtt-PM közleménye szerint "a kormányoldal Bajnai Gordonnal szemben indított - nagy részben közpénzből finanszírozott - lejárató kampánya ma újabb állomásához érkezett". Mint írták, az egész nem más, mint politikai hátsó szándékból elkövetett, bűnszövetségben végrehajtott karaktergyilkossági kísérlet. "A felbujtó pedig maga Orbán Viktor" - teszik hozzá. "Az orbánista ifjúsági szövetség" a lejárató kampány legújabb változatában olyan életrajzi weboldalt szentelt a volt kormányfőnek, amelyen azon kívül, hogy Bajnai Gordont valóban Bajnai Gordonnak hívják, más, teljes egészében igaznak tekinthető bejegyzést nem találni - közölte az Együtt-PM. Hangsúlyozták, Bajnai Gordon és az általa vezetett szövetség visszautasít minden rágalmat, a weboldal hazugságait és rágalmait tételesen cáfolni fogja, illetve minden lehetséges és szükséges esetben jogi útra tereli az ügyet. Az Együtt-PM szerint a lejárató kampány nem a választópolgárok tájékoztatását, hanem a félrevezetésüket célozza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.