Sport

Biztató fogadtatásra talált a sportolanemzet.hu

Biztató fogadtatásra talált a sportolanemzet.hu

2013. október 10., csütörtök
Biztató fogadtatásra talált a sportolanemzet.hu
sportolanemzet01_ia

Kivétel nélkül üdvözölték az egyesületek képviselői a folyamatos fejlesztés alatt lévő új sportportált, amelyet városi pilot projektként indítottak még szeptember 10-én Szegeden. Az online kommunikáció azonban nem ismer határokat, már eljutott a híre Sopronba, Ceglédre, Székelyudvarhelyre, Sepsiszentgyörgyre, sőt regisztrált már egy épp Liverpoolban tanuló magyar evezős is.

„Még nem telt el egy hónap a

sportportál indulása óta

, de már számos egyesületet sikerült felkeresni és felkelteni az érdeklődésüket” - számolt be

Hoffmann Pál

a projekt vezetője. „Stratégiai és baráti partnert találtunk a Nagy Sportágválasztó szervezőiben, így a szegedi és a hódmezővásárhelyi rendezvényükön is meg tudtunk jelenni. Így közel nyolcvan egyesülettel cseréltünk elérhetőségeket és kaptunk ígéretet a regisztrációra. Természetesen először mindenki körbenéz a honlapon, ismerkedik a lehetőségekkel, ismerősöket keres és csak a bátrabbak regisztrálnak azonnal. Úgy vettük észre, elsősorban azon sportágak képviselői a nyitottak és örülnek ennek a lehetőségnek, amelyek nem tartoznak a kiemelt vagy a látványsportágak közé. Szeretnénk külön megemlíteni a kerékpárosokat, a tollaslabdázókat, fallabdázókat, a küzdősportosokat. A Baranta Szövetségtől például szakmai anyagokkal és fényképekkel segítettek, hogy sportágukról a legfrissebb leírás szerepeljen” – fűzte hozzá a projektvezető. „Mit tanácsolnánk, mivel bátorítanánk az oldalra látogatókat? Természetesen, hogy regisztráljanak a

sportolanemzet.hu-n

! Hiszen, az oldal, a legtöbbünket érintő szolgáltatásokat már tartalmazza, tudnak sportolóként, edzőként, csapatként, sportpályaként regisztrálni és „élesedett a helyzet” a sportegészségügyben tevékenykedők számára is. Még néhány szolgáltatás beindításig kis türelmet kérünk, de erős ütemben folyik a fejlesztés és 2-3 héten belül valamennyi feltüntetett lehetőséghez már lehet kapcsolódni. Egyrészt bátorítanám, sőt kérem a portál látogatóit, a regisztráló sporttársakat, hogy ha hiányosságot, vagy bakit találnak, ossszák meg velünk a tapasztalataikat! Másrészt igazi sportadat forgalom akkor fog beindulni, ha a regisztrált sportolók és egyesületek saját maguk teszik majd fel sportági híreiket, tehát hajrá! osszátok meg élményeiteket, legyetek büszkék az elért eredményeitekre” – tette hozzá. Hoffmann szerint a legszebb álmaik között szerepel az a jövőkép, amikor egy-egy település sportversenyeinek időpont koordinációját az Eseménynaptárjuk alapján lehetne egyeztetni. Ehhez persze az kell, lehetőleg mindenkitől megkapják azokat. „Terveink között szerepel a ’sportpálya regiszter’ elindítása is, amelyet először Szegeden szeretnénk összeállítani, nem csak a Sport és Fürdők Kft. kezelésében lévőket, hanem minden igénybe vehető sportlétesítményt. Példaként állítjuk a Squash Klubot, a Relaxo Szabadidőközpontot vagy a Vízitelepet. A weboldal adottságainak megfelelően össze lehet kötni a sportpályákhoz kötődő sportágakat, egyesületeket és sportolókat is. Ahhoz, hogy igazán berobbanjon a köztudatba, időre, rengeteg tájékoztatásra és a kezdeti regisztrálók aktivitására van legnagyobb szükségünk. Reméljük mielőbb elnyerjük a bizalmat és pozitív benyomásokat sikerül elérni azoknál, akik már csatlakoztak a sportolanemzet.hu sportoldalhoz” – fejezte be mondandóját Hoffmann Pál. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.