Közélet

Bátyaival és Komáromival tréningezik az Együtt 2014-PM

Bátyaival és Komáromival tréningezik az Együtt 2014-PM

2013. október 13., vasárnap
Bátyaival és Komáromival tréningezik az Együtt 2014-PM
batyais

Szegeden „edzi” régiós kampánycsapatát és jelöltjeit az Együtt 2014-PM, a jövő hétvégén is folytatódik a tréning.

Néhány hónapja az Együtt-PM és az MSZP a választási felkészülés kapcsán megállapodott egymással a választókerületek felosztását illetően. Szegeden az Együtt 2014-PM két

képviselőjelöltet indít majd

: a szegedi 2-es választókerületben Bátyai Edinát, a Csongrádot és Szentest is magában foglaló 3-as körzetben pedig Komáromi Zoltánt. Ezen a hétvégén és a jövő hétvégén a párt az ország hat nagyvárosában tart kampányfelkészítő képzést. „Vasárnap Szegeden Békés, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye kerületi koordinátorai, vezetői és képviselőjelöltjei kapnak a kampánnyal kapcsolatos információkat. A jövő hétvégén is folytatódik a felkészítés. A mai képzés elsősorban arról szól, hogy a képviselőjelöltjeinket és a kampány helyi vezetőit felkészítjük a választási törvényből, ami jelentősen megváltozott. Beszélünk majd kampánystratégiáról, és arról, hogy a választási helyzetben milyen politikai profillal és üzenettel kell majd a jelölteknek elindulniuk. E mellett kommunikációs és informatikai képzést is tartunk” – mondta el a sajtótájékoztatón Szelényi Zsuzsa az Együtt 2014 egyik alapítója, országos politikusa. Komáromi Zoltán Szentessel kapcsolatban elmondta, hogy két hírrel is szerepelt a város az országos médiában, az egyik a Horváth Mihály gimnáziumban kiosztott fegyelmik ügye, a másik, hogy a kormány végre elfogadta a kórház műtőblokkjára kiírt pályázatot. „Jó lenne, ha mire ez a blokk két év múlva felépül, maradna még orvos, aki dolgozhat benne” – hangsúlyozta. Bátyai Edina elmondta, hogy ő semmi konkrétumról nem tud beszámolni Szegeddel kapcsolatban azt azonban kiemelte, hogy jelenleg Pesten dolgozik, de mostanában minden nap a városban tartózkodik, a színházban folyik az Armel operaverseny, amelynek az egyik főszervezője. A várost járva pedig sokan biztatják és örülnek, hogy részt vesz majd a politikában, máris találkozott kívánság- és problémalistákkal az ismerősei köréből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.