Bulvár

Az interneten csalt ki pénzt egy szegedi férfi

Az interneten csalt ki pénzt egy szegedi férfi

2013. október 19., szombat
Az interneten csalt ki pénzt egy szegedi férfi

Álnéven, Szilágyi Sándorként regisztrálta magát egy szegedi férfi az egyik internetes társkeresőn. Különféle indokokkal közel félmillió forintot csalt ki egy nőtől az elmúlt egy hónapban - adta hírül a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse azonosította a gyanúsítottat, és

K. Sándor

október 18-i kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta a nyomozóknak, hogy több nővel ismerkedett meg hasonló módon, pénzt kért tőlük, de legtöbbször nem kapott. A tarjáni rendőrök gyanúja szerint azonban a 35 éves férfi több nőt megkárosíthatott, ezért kérik, hogy aki még nem tett feljelentést, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi körút 16-22.), vagy hívja a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikét. A Szegedi Rendőrkapitányság K. Sándort őrizetbe vette és csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.