Közélet

A Jobbik költségvetést módosítana a szegedi szabadtériért

A Jobbik költségvetést módosítana a szegedi szabadtériért

2013. október 31., csütörtök
A Jobbik költségvetést módosítana a szegedi szabadtériért
toth_peter_jobbik_gs

A Jobbik 280 milliót kér a kormánytól a Szegedi Szabadtéri Játékoknak, Farkas Gergő parlamenti képviselő indítványát jövő héten már tárgyalhatják a bizottságok.

Tóth Péter

a párt megyei és szegedi elnöke elmondta, hogy a szabadtéri egybeforrt Szeged nevével, és azt a kárt, amit az előző ügyvezetés előnytelen szerződéseivel, illetve a kormány most a csökkentett támogatásával okozott a cégnek, úgy lehet kompenzálni, ha az eredetileg infrastrukturális fejlesztésekre, a dóm felújítása miatt felállítandó mobilszínpadra kért 330 millió forintot megkapja (ebből eddig 50 milliót kapott meg az egyházmegye egy színpad létrehozására). "Ezért

Farkas Gergő

jobbikos parlamenti képviselő költségvetés-módosító indítványt nyújtott be, mely jövő héten először az illetékes bizottságok elé kerül. Arra kérünk minden szegedi országgyűlési képviselőt, hogy pártállástól függetlenül támogassa az indítványt" - fogalmazott Tóth Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.