Közélet

’56-ról, iskolajubileumról, temetőlátogatásról a Telinen

’56-ról, iskolajubileumról, temetőlátogatásról a Telinen

2013. október 24., csütörtök
’56-ról, iskolajubileumról, temetőlátogatásról a Telinen
DSCN5336

Ezen a héten is a megszokott időben – pénteken este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma című közéleti magazin a Telin Televízióban.

A stúdióban ezúttal dr. Baloghi Dániel, a Szegedi Testamentum Temetkezési Kft. ügyvezető igazgatója és Haág Zalán, szegedi önkormányzati képviselő válaszol a szerkesztő kérdéseire. A kedves Nézők a továbbiakban összeállítást láthatnak az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire való városi megemlékezésekről, a szegedi Deák Ferenc Gimnázium fennállásának 25. évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségről és Szabó András festőművésznek a közelmúltban nyílt tárlatáról is. A Szegedi Panoráma immár a www.telin.hu, a www.youtube.com/telintv és a www.facebook.com/telintv. oldalakon is megtekinthető. Szerkesztő-műsorvezető: Kisimre Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.