Sport

Kosárlabda: a koncentrációban kell javulni Csorvási Milán szerint

Kosárlabda: a koncentrációban kell javulni Csorvási Milán szerint

2013. október 23., szerda
Kosárlabda: a koncentrációban kell javulni Csorvási Milán szerint
szedeak_kecskemet10_gs

A Naturtex-SZTE-Szedeák szezonbeli harmadik vereségét szenvedte el szombaton a vendég KTE Duna Aszfalt KK elleni mérkőzésen. Az 59-68-as eredményt hozó összecsapásról Csorvási Milán beszélt a klub honlapjának.

"Ismét a hajrában való koncentrációnkkal akadtak gondok, az igazsághoz ugyanakkor hozzátatozik, hogy a Kecskemét is nagyon hajtott, fizikálisan fölénk tudtak kerekedni az utolsó öt percben. Sajnos ez a dobott pontok számában is tükröződött, nem tudtuk tartani a lépést a liga egyik legjobb védekezésével bíró ellenféllel szemben. Összességében úgy gondolom, 35 percig jól kosaraztunk, a végén azonban az említett kihagyás eldöntötte a meccset" - összegezte tapasztalatait a tapasztalt center

a csapat honlapján

. Felmerül persze a kérdés, mit tud mondani a csapatnak

Bonifert Domonkos

edző a zsinórban elszenvedett harmadik vereség után. Erről

Csorvási Milán

a következőképpen nyilatkozott: "Teljesen pozitívan áll a dolgokhoz, az újabb fiaskót követően is próbál lelket önteni belénk, illetve felkészíteni minket arra, hogy legközelebb már jobban bírjuk a mentális terhelést a meccsek utolsó szakaszában." A Naturtex-SZTE-Szedeák legközelebb pénteken javíthat, a 18.30-kor kezdődő találkozón az eddig nulla pontos, így a tabella utolsó helyét elfoglaló MARSO Nyíregyházi KK látogat Szegedre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.