Közélet

17 éves garázdát állítottak elő a szegedi rendőrök

17 éves garázdát állítottak elő a szegedi rendőrök

2013. október 29., kedd
17 éves garázdát állítottak elő a szegedi rendőrök

Születésnapot jött ünnepelni Szegedre az a 17 éves kübekházi lakos, aki néhány órával később jogellenes cselekménye miatt a Szegedi Rendőrkapitányság előállító helyiségében találta magát.

A gyanúsított barátaival október 28-án az esti órákban Szegeden a Jósika utcában sétált, amikor egy követ vett a kezébe és betörte vele az egyik lakóház ablakát, majd az utcán lévő két hulladékgyűjtőt is felrúgta. Az agresszív magatartást tanúsító fiatal elmenekült a helyszínről, de a szegedi járőrök a Mars téren elfogták és előállították őt a Szegedi Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a terhelt elmondta a rendőröknek, hogy "buliból" követte el tettét, de már nagyon megbánta. A 17 éves gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett - garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.