Sport

Vízilabda: Szeged - Eger szuperrangadó az mk negyeddöntőjében

Vízilabda: Szeged - Eger szuperrangadó az mk negyeddöntőjében

2013. szeptember 2., hétfő
Vízilabda: Szeged - Eger szuperrangadó az mk negyeddöntőjében
szeged_beton_eger13_gs

Már a negyeddöntőben összekerült a bajnok ZF-Eger és a kupagyőztes A-Híd Szeged együttese - tájékoztat a hazai szövetség honlapja.

Mint az mvlsz.hu-n írják

, a Magyar Vízilabda Szövetségben kisorsolták a Theodora Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításait. Ez alapján a Szeged - Eger párharc tűnik a legkomolyabbnak, de a Honvéd is megizzadhat a

Szécsi Zoltánnal

felálló Kaposvár ellen, a Ferencváros pedig megkapta azt a Vasast, amelyet a hétvégén Szentesen 11-8-ra megvert a kupa csoportselejtezőjén. A Debrecen a Szolnokkal csatázik, ami ugyancsak rangadó, igaz az esélyek egyértelműen a bajnokaspiráns Tisza-partiaknak kedveznek. A férfi vízilabda magyar kupa negyeddöntőinek játéknapjai szeptember 14. és 15., az elődöntőket november 16-án, a döntőt november 17-én rendezik.

A párosítás:

Széchenyi Bank-FTC – TEVA-Vasas RacioNet Honvéd – Kaposvári VK Debreceni VSE – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP ZF-Eger – A-Híd Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.