Közélet

Tűzoltók hoztak le egy férfit egy építkezés állványzatáról

Tűzoltók hoztak le egy férfit egy építkezés állványzatáról

2013. szeptember 29., vasárnap
Tűzoltók hoztak le egy férfit egy építkezés állványzatáról

Tűzoltók hoztak le egy idős férfit egy Kemes utcai építkezés állványzatának harmadik emeletéről - adta hírül Arany-Tóth Attila, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A helyszínre a Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjármű-fecskendője érkezett vasárnap koradélután. A kárhely-parancsnok az állványzaton frelmászva közelítette meg a magasban tartózkodó férfit, akit a helyszínt biztosító rendőrök is megpróbáltak szóval tartani. A tűzoltók közben az építkezésen tárolt puha állagú hőszigetelő anyag egy részét az ugrás valószínűsíthető helyére vitték, miközben felállították a Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság magasból mentő szerét. A férfi nemigen kívánt szóba állni a tűzoltókkal, azonban amikor megkérdezték tőle, hogy hajlandó-e beszállni a létrás szer kosarába, bólintott. A földön végül a mentőszolgálat munkatársai látták el a férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.