Bulvár

Több mint harmincmilliós gázolaj-csalás Szegeden

Több mint harmincmilliós gázolaj-csalás Szegeden

2013. szeptember 26., csütörtök
Több mint harmincmilliós gázolaj-csalás Szegeden

33 milliós csalás-sorozatot lepleztek le a rendőrök Szegeden, az elkövetők olcsó gázolajat ígértek, majd nem szállították azt le - írja a police.hu.

Egy tavaly év végén kezdődött csalás-sorozatot derített fel a Szegedi Rendőrkapitányság a hódmezővásárhelyi nyomozókkal együttműködve. A megalapozott gyanú szerint

B. Zoltán

társával legalább 21 mezőgazdasággal foglalkozó sértettet keresett meg azzal, hogy nagy mennyiségű gázolajat értékesítene részükre. A kialkudott pénzösszegeket átvették, de a gázolajat nem szállították le a sértettek részére. A bűncselekmény-sorozattal több mint 33 millió forint kárt okoztak. A 31 éves férfit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egysége és a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói fogták el 2013. szeptember 24-én hajnalban Hódmezővásárhely új-kishomoki háza előtt. A Szegedi Rendőrkapitányság jelentős kárt okozó csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt B. Zoltánt őrizetbe vette. Az ügyészség indítványt tett a 31 éves férfi előzetes letartóztatásának elrendelésére, amiről a bíróság 2013. szeptember 26-án határoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.