Bulvár

Szétlopta a tanyát a tolvaj

Szétlopta a tanyát a tolvaj

2013. szeptember 4., szerda
Szétlopta a tanyát a tolvaj

Elfogták a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki módszeresen szétlopott egy tanyát.

Közel ötmillió forint értékben lopott el műszaki berendezéseket és más értéktárgyakat egy balástya-őszeszéki tanyáról egy férfi 2013. augusztusában.

V. Károly

a tulajdonos alkalmazásában állt, az volt a feladata, hogy vigyázzon az értékekre, amíg a főnöke távol van. Ő ehelyett a felújítás alatt álló tanyában lévő ablakokat, ajtókat, kilincseket, házi vízművet és radiátorokat utánfutóra pakolta és értékesítette. A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói az összes lopott dolgot megtalálták. Jelentős részüket egy mélykúti házkutatás során foglalták le, de volt olyan értéktárgy is, ami zálogházból került elő. A 39 éves mélykúti gyanúsított kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Azt mondta a rendőröknek, hogy a lopásokból egészítette ki a jövedelmét. Ellene a további büntetőeljárást lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Kisteleki Rendőrkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.