Közélet

Három üllési focista is megsérült a hajnali balesetben (FRISSÍTVE!)

Három üllési focista is megsérült a hajnali balesetben (FRISSÍTVE!)

2013. szeptember 1., vasárnap
Három üllési focista is megsérült a hajnali balesetben (FRISSÍTVE!)
Árokba csúszott egy autó Üllés és Bordány között

A fiatalok autója árokba borult, az előzetes vizsgálatok szerint a járművet vezető nő alkoholt fogyasztott. Három üllési focista is a sérültek között.

Járművezetés ittas állapotban bűntettének gyanúja miatt eljárás indult az ellen a nő ellen, aki autójával az árokba csapódott vasárnap hajnalban Üllés és Bordány között. A járműben hatan ültek, mindannyian megsérültek – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szenti Szabolcs elmondta, a rendőrök a kórházban hallgatják meg a sofőrt. A hajnali diszkóbalesetben három üllési labdarúgó is megsérült, két ifjúsági és egy felnőttkorú futballista. Egyikük - aki kirepült a járműből - állapota súlyos, az életéért küzdenek. Az MLSZ megyei igazgatósága teljes felépülést kíván valamennyiüknek. Az eset kapcsán ma délután elmarad a Csengele - Üllés megye II-es ifimérkőzés. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi nagy sebességgel haladt Szeged felől Üllés irányába szeptember 1-én hajnalban. A jármű sofőrje Üllés határában egy kettős kanyarban előzésbe kezdett, majd elveszítette az uralmát az autó felett. A személygépkocsi a menetirány szerinti bal oldalon egy kibetonozott vízelvezető árokba csapódott és a tetején állt meg - tájékoztat a police.hu.

Árokba csúszott egy autó Üllés és Bordány között

Az ütközés következtében egy ember kirepült, többen beszorultak. Utóbbiakat a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A balesetben összesen hat fiatal sérült meg, őket a mentők kórházba vitték. A helyszíni vizsgálatok alapján a járművet vezető fiatal nő a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A mentés és a helyszínelés idejére félpályás útlezárás van érvényben Üllés és Bordány között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.